Gunn-Rita sykkeltøy på lager i nettbutikken

Nå kan du kjøpe Team bekledning til Gunn-Rita i nettbutikken vår. Trøye og bukse med god passform og tekniske egenskaper av høy kvalitet i to forskjellige design.

LES OGSÅ

Fantastisk sesong - ikke ønsket i bergen

2 internasjonale mesterskapsmedaljer, podium- plasseringer i verdenscupen og flere seirer både i rundbane og maratondisiplinen. Det har vært en tøff og utfordrende sesong, med mange konkurranser både i terrenget og på landevegen. Noe motgang og noen skuffelser hører med når en har ønske om å kjempe i verdenstoppen. Vi har fått smake suksess nok en gang og er godt fornøyd med det vi har fått til i år.

FART OG SPENNING PÅ LANDEVEGEN

Høy fart, spisse albuer og mye støting er noe en må bli vane med når en konkurrere på landevegen. Helgens opplevelse i Luxembourg, sammen med landslaget, ble en opptur på alle måter.

MIN NYE BLOGG

Da er jeg endelig klar til å begynne med "blogging" og det blir her på nettsiden til Merida Norge. Jeg har som mål å blogge minst en gang i uken og da med tema om diverse i det daglige for aktive folk som liker å holde seg i form uansett aktivitet. Kom gjerne med ønsker om tema som jeg bør ta opp og ytre min mening om eller tema hvor jeg deler av min erfaring og ekspertise. Nå i min første "entre" vil jeg gjerne fortelle om en spennende langhelg som Kenneth og jeg går i møte nå. Vi har invitert landslagsgruppen til treningshelg sammen med oss her på "Solkysten" og det gleder vi oss stort til.

Oppkjøring ny sesong – siste sesong som profesjonell

En bra utstyrt sykkel er viktig når en går vintermånedene i møte her hjemme. Bra lys, heldekkende skjermer, solid utstyr og ramme. Gore-Tex klær er et MUST. Vi har startet oppkjøring til ny sesong og det blir min siste som profesjonell rundebanesyklist.