"Nye uniformer - Nye utfordringer - Nye muligheter"

Rykende "ferske" drakter er akkurat ankomet og jeg er meget fornøyd. TEXmarket har gjort en kjempejobb igjen og de har kledd meg opp i kvalitetstøy de siste 10 årene. Utrolig stolt av det vi har fått til sammen for en ny sesong og jeg gleder meg stort til å presentere min nye Merida drakt i første konkurranse for året om noen få dager.

Vinteren har vært bra stort sett... Det er min første vinter hjemme uten tur til "syden" på svært så lenge. Vintermånedene har vært "snille", selv om vi har hatt mange dager med mye regn, sterk vind og kulde. Blir godt "å tine opp" litt nå når vi reiser til Kypros for å delta i sesongens første konkurranser. En langtur i sludd og kuling er tøft, men det er overkommelig så lenge en har et varmt hus, en varm kopp kaffi og et godt ullpledd som venter hjemme.

Jeg har hatt min første vinter hvor jeg ikke har løpt bakkeintervaller. Min "hamstring" skaper problemer og har ikke vært bra på mange år. Det har gjort til at våre bakkeintervaller ikke har vært med nok innsats de siste vintrene, så nå måtte vi gjøre en endring her. Vi har lagt inn sykkelintervaller, fartsdrag inn i bakke, som da skal erstatte løepintervallene og det har fungert meget bra.

Ellers har vi kjørt som tidligere år "Styrketråkk" med lav frekvens, spurttrening inn i terreng, gode langturer, samt partempodrag hver søndag med en god gjeng sykkelentusiaster. Det er givende og veldig motiverende treningsøkter som gir trøkk i pedalen.

FØRSTE KONKURRANSE + DERETTER PÅ SMALE DEKK!!!

Vi flyr til Kyrpos på lørdag og starter sesongen med et 4 dagers etapperitt slik som jeg har gjort de siste 3 årene. Spennende etapper, krevende terreng og god organisering. Akkurat hva jeg trenger for å teste form og ståsted. Er ikke kjent for å være i super form så tidlig på året og det er heller ikke planen for i år. Spennende og gøy blir det uansett form og følelse.

Uken etter er jeg blitt tatt ut til å kjøre etapperitt på landevegen i Spania sammen med det norske landslaget og det blir en tøff og spennende utfordring. Gleder meg veldig til å være sammen med de norske jentene! Jeg håper og tror dette kan bli starten på et godt samarbeid hvor vi kan gjøre hverandre bedre og prestere på topp.

Jeg blogger mer om utstyr, komplett drakt og sykkel/ design når alt er på plass.

Dere hører fra meg før jeg starter på Kypros neste uke...mulig jeg bør fortelle litt om hvorfor min drakt ser ut akkurat som den gjør?!!

Med ønske om gode treningsdager til dere alle.

Sykkelhilsen fra Gunn-Rita