Erik med 2. plass i Ringshaugdysten

Erik Bjorli er vår nye Team Merida Ambassadør fra i år, og har allerede vist meget gode resultater. Erik ble nr.2 under Hove Tri forrige helg, og slo til igjen. Vi deler hans racereport her:

"Under helgens Ringshaugdysten Triathlon ble jeg nr. 2 av alle deltakere, slått som seg hør og bør av en junior utøver, Cederik Bakke Christophersen.
Etter Hove forrige helg hadde jeg tro på at svømminga ville gå ok. Når starten går så ble det 50m med armer og bein da det var andre utøver foran, ved siden og over beina mine, og jeg som er borti beina på de foran. Så fant jeg en rolig plass og fikk svømt jevnt og holdt ok fart. Litt små plunder i skiftesonen også ut på sykkel som nr 9 1.31 bak leder (og vinner) holdt jevn fart på sykkel, og avanserer opp til andre plass før Åsgårdstrand. Da kom Wagner og Westgård som to tornadoer, de fikk en luke på ca 100m inn til skiftesonen. Ut fra skiftesonen er jeg nr 4, 25 sek bak leder og 11 sek bak vinneren. Klarer å holde jevn fart på løp, men klarer ikke å slå om på tempoet og kommer inn som nr 2, 28 sekunder bak vinneren  Så svært fornøyd med svøm og sykkel. Løp må jeg gjøre noe med før høstsesongen starter opp.
Neste helg er det NM sprint "terrengløp" triatlon i Horten, så får vi se hvordan det går det.
erik løp